na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Stella Nigella crni origano 10 ml

Naručite online

Cena:1.260,00RSD

Dodatak ishrani

Neto količina: 10ml

Sastav: hladno ceđeno masno ulje semena crnog kumina (Nigella sativa); etarsko ulje divljeg origana (Origanum minutiflorum).

Zemlja porekla: Turska

 

Način upotrebe:

Deca starija od 12 godina: 1x3 kapi na dan, u toku ili nakon obroka (ulje ne uzimati na prazan želudac)

Odrasli: 3x3 kapi na dan, u toku ili nakon obroka (ulje ne uzimati na prazan želudac)

Ulje se pije razblaženo u čaši mlake vode u koju ste prethodno razmutili malo meda. Kod osoba alergičnih na med, proizvod se može uzimati razblažen u nekom drugom jestivom ulju (maslinovo, laneno, kokosovo i sl.) ili se može dodati u neki drugi topli napitak.

Dužina primene 4-12 nedelja.

Upozorenja

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Proizvod je namenjen odraslim osobama. Proizvod se ne sme koristiti u slučaju preosetljivosti na bilo koju komponentu proizvoda, tokom trudnoće i dojenja, kod dece mlađe od 12 godina, osoba sa anemijom, sa poremećajem koagulacije, sa problemima sa gutanjem, hipertenzijom, teškim oštećenjima jetre ili bubrega. Ukoliko koristite neke lekove (npr. antidijabetici, imunosuresivi, antikoagulansi, antihipertenzivni, antiagregacioni lekovi, sedativi, diuretici, ciklosporin i sl.) posavetujte se sa lekarom pre upotrebe proizvoda. Uzimati nekoliko sati pre ili posle uzimanja preparata sa gvožđem, cinkom, kalijumom i bakrom.

Način čuvanja

Čuvati na hladnom i tamnom mestu, van domašaja dece. Nakon otvaranja, proizvod čuvati u frižideru.

SRODNI PROIZVODI